-
Visita la web
El nostre especialista en sacrifici i especejament és una empresa innovadora i en creixement continu. Amb les ETAV (Especificacions Tècniques / Animals Vius) de les nostres granges garantim el control de la cadena alimentària en els productes del Grup Cañigueral, gràcies a la selecció de l’origen, genètica i condicions de criança. La primera companyia espanyola homologada per exportar carn de porc de capa blanca als EUA; sacrifica 65.000 porcs setmanals i comercialitza el 70 % de la producció en 50 països.
-
Visita la web
És la nostra companyia especialista en embotits curats de porc i gall dindi, en el qual som pioners. Disposem de quatre centres de producció i sala blanca que ens converteixen en un dels majors productors d'embotit del nostre país. Oferim productes de qualitat garantida gràcies al coneixement dels nostres mestres xarcuters, la robòtica més avançada i la matèria primera de la Costa Brava Foods, la nostra sala de sacrifici que ens garanteix el control integral de la cadena. Som interproveïdors de Mercadona.
-
Visita la web
És el nostre especialista en tallat i envasat de carn fresca de xai i elaborats carnis. La marca porta implícit el nostre compromís amb la frescor. La matèria primera ens arriba de Costa Brava Foods; i ens ofereix total garantia sobre l’origen i criança dels animals i la immediatesa en l’envasat. A la nostra planta pilot generem R+D+I i solucions alimentàries per al Grup Cañigueral. Som proveïdors de Mercadona.
-
Visita la web
És la nostra especialista en carn marinada fresca i congelada, i també en llard de porc i greixons. Proveïdors de Mercadona, també ens dirigim al mercat internacional. Amb la nostra sala de sacrificis, comuna a tot el Grup Cañigueral, ens garantim la màxima frescor i el control integral dels processos de producció ramadera i elaboració de producte. El marinat ens aporta encara més sabor, tendresa, suculència i diversitat d’aromes.
-
Visita la web
És el nostre especialista en pernil serrà, i el comercialitza adaptant-se a les necessitats de cada client. Amb els aires dels Pirineus els nostres mestres pernilers treballen la matèria primera de Costa Brava Foods, la sala de sacrificis del Grup Cañigueral, la qual cosa ens permet seleccionar la procedència, alimentació i genètica dels animals amb què, més tard, elaborem els nostres exigents productes. Té una superfície construïda de 26.500 m2 i la seva producció de pernil serrà arriba a les 30.000 peces/setmana. Seguretat alimentària, qualitat, traçabilitat total.
-
Visita la web
És el nostre especialista en fuets i embotits. Els seus fuets, amb una àmplia gamma de recobriments i sabors, entre els quals hi ha l'all, el tomàquet, la ceba, etc., segueixen les tendències més naturals, saludables i sostenibles del mercat: sense sulfits, sense lactosa, sense colorants, sense proteïnes de la llet, sense soja i sense gluten. Aptes per a totes les necessitats dels nostres consumidors. Sempre amb la convicció doferir productes de la més alta qualitat.