Avancem cada dia. Completem la nostra gamma de productes amb sabors i atributs nutricionals diferents, per donar solucions a les vostres necessitats alimentoses.
Per això el 2002 vam ser pioners a portar al mercat els nostres productes de gall dindi. Amb l’embotit d’un entrepà tipus (uns 30 grams) una persona consumeix amb prou feines el 6 % dels greixos que pot ingerir al dia, aproximadament la meitat que en el tradicional embotit de porc. Però en un i altre cas, com veieu, us queda molt de marge per consumir altres aliments. Embotit de gall dindi? O de porc? Qüestió de gustos.
El sabor és semblant perquè són productes fermentats i especiats mitjançant un procés similar. Difereixen, no obstant això, en altres característiques: la mastegabilitat, la major dolçor del gall dindi i la diferent textura. Amb el sabor de sempre? O amb un toc innovador?
A Embotits Monter, a més, hem reformulat els nostres aliments per mantenir el sabor tradicional del millor embotit de porc amb uns percentatges grassos molt ajustats, del 25 % al 29 %, en el cas dels xoriços i llonganisses, per exemple.
Perquè us decidiu, recordeu que la clau està en les porcions: seguiu sempre un consum equilibrat.
Hem formulat els nostres aliments per mantenir el sabor tradicional del millor embotit de porc amb uns percentatges grassos molt ajustats